Onze tarieven zijn afhankelijk van het aanbod. Neem contact met ons op
voor het opvragen van een offerte. We kijken graag met u mee waar uw wensen liggen.

Individuele coaching

  • Een individuele intake duurt 60 minuten en kost €70,-
  • Een coaching sessie duurt 90 minuten en kost €100,-

Trainingen

We bieden aan zowel particulieren als bedrijven groepstrainingen (op maat) aan. Hierbij kan gedacht worden aan groepscoaching, teambuilding en assertiviteitstrainingen. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.   

Te laat afzeggen of no show

Het kan altijd gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Graag horen wij dit minstens 24 uur van te voren zodat we nog een andere afspraak kunnen inplannen. Je kunt een afspraak zowel telefonisch als per email afzeggen. Bij te laat afzeggen of niet verschijnen zonder bericht brengen wij €50,- in rekening.

Zorgverzekering

Praktijk AS&SA heeft er voor gekozen om geen contracten aan te gaan met zorgverzekeraars. Je kunt nog steeds in aanmerking komen voor vergoeding van je therapie. Dit is afhankelijk van welke zorgverzekering je hebt afgesloten en of je een restitutiepolis hebt. Vergoeding kan variëren van 50 – 100 %. Let op: Je betaalt de rekening eerst zelf waarna je de factuur achteraf kunt indienen bij je zorgverzekeraar. Raadpleeg altijd eerst je polis én je zorgverzekeraar om te weten of je in aanmerking komt voor vergoeding en hoeveel je vergoed krijgt.  

Voor coaching gelden andere voorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Overige vergoedingen

Werkgevers zijn vaak bereid om te investeren in de gezondheid en persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheid voor vergoeding van de kosten van therapie of coaching.In sommige gevallen is vergoeding voor coaching, loopbaantrajecten en re-integratie mogelijk via het UWV.

Menu