Ons aanbod

U kunt bij ons terecht voor workshops, trainingen en coaching gericht op persoonlijke en teamontwikkeling. 

Coaching

Soms raken we de balans kwijt tussen werk en privé. Dit kan behoorlijk wat energie vragen en ontstaan er ongewild belemmeringen, denk aan ziekteverzuim, verminderende productiviteit, conflicten en onvrede. Door blokkades te doorgronden, bewustwording te creëren kunnen we loskomen van disfunctionele patronen en ontstaat er weer ruimte en uiteindelijk een betere balans en verbinding.

Loopt jouw organisatie ook tegen dit soort uitdagingen aan? Wij kunnen jou hierin begeleiden. Samen gaan we met deze vraagstukken aan de slag zodat jij en je team meer vanuit eigen kracht handelt.

Wil jij of je organisatie…

  • Beter omgaan met (werk) stress
  • De (werk)relatie met je collega’s verbeteren
  • Efficiënter omgaan met conflicten
  • Werken aan teamontwikkeling
  • Met elkaar leren en samenwerken
  • Hulp bij loopbaanoriëntatie; inzicht krijgen in je talenten en drijfveren

Werkwijze

In onze coaching integreren we de kennis en ervaring die we hebben opgedaan in ons eigen (werk)leven. Bij talentontwikkeling maken wij gebruik van verschillende methodieken waarmee inzicht in eigen talenten en drijfveren verkregen wordt en groepsgericht leren wordt gestimuleerd.

Als je gebruik wilt maken van onze diensten, gaan wij graag met je in gesprek over de vraagstelling. In een persoonlijk gesprek maken we kennis met elkaar en inventariseren we de behoefte van het individu, team en of organisatie en ontvang je een op maat gemaakte plan van aanpak en offerte

Menu